Незабаром на вулицях Житомира почнеться капітальний ремонт доріг. ВІДЕО

Незабаром  на вулицях Житомира почнеться капітальний ремонт доріг. ВІДЕО
Цього року міським бюджетом на ремонт доріг міста передбачено понад 2 мільйони гривень, а разом з державною субвенцією ця сума становитиме 19,9 млн. гривень.

- Житомиру в цьому році виділено ще більше коштів – близько 20-ти млн. грн. і вперше виділені кошти на капітальний ремонт. Існує категорія доріг загального користування, на які кошти виділяє держава. Ці кошти зараз закладені у акцизний податок на бензин, а після надходження до держбюджету вони повертаються у область та місто як держсубвенція. Їх можна використовувати тільки на поточний і капітальний ремонт тільки доріг загального користування. В минулому році ми отримали 11 млн.грн. та додали ще своїх 2,5 млн. грн. і це пішло тільки на поточні ремонти, тобто на латання дірок і фрагменти по 100-200 м де ми повністю оновлювали дорожнє полотно, - розповів Володимир Дебой.

В цьому році з міського бюджету знову виділені кошти на ремонт внутрішньо дворових територій.

Кошти по субвенції по траншам вже надходять. Далі всю справу загальмують тендерні процедури, через які міська влада маючи кошти навесні розпочинає ремонти у кінці літа або восени. Можливо у цьому рої буде швидше.

А поки у Житомирі вже кілька тижнів як розпочато ямковий ремонт доріг на вулицях Житомира.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.