Визначено місця де в Житомирі встановлять стенди зі схемою руху маршруток

Визначено місця де в Житомирі встановлять стенди зі схемою руху маршруток
13.09.2012, ---
До кінця цього року в Житомирі встановлять стенди зі схемою руху всіх міських маршруток.

Переможці конкурсу «Зробимо Житомир краще» громадська організація «Сучасний формат» вчора оприлюднили результати роботи над проектом установки на зупинках міста спеціальних карт-схем руху маршрутних таксі, пише Юлія Демусь, 20 хвилин.

Зараз йде робота по виготовленню металевих конструкцій, на яких розмістять схеми руху. Їх виробництвом займається дніпропетровська фірма, окремо працюють фахівці, які креслять схему руху маршруток. Вартість проекту становить 45 тисяч, з яких 30 тисяч - це гранти від міської ради, а решта власні гроші переможця.

Начальник управління транспорту Костянтин Підпокривний зазначив, що проблем зі схемами маршрутів, які постійно змінюються, більше не буде. Навіть, якщо будуть зміни, то конструкції виконають таким чином, щоб схему можна було замінити в будь-який момент. Швидше за все вона буде паперовою і кріпитися на металеву конструкцію з двох сторін.

Нагадаємо, нещодавно у Житомирі встановили таблички з графіком руху тролейбусів, однак пасажири скаржаться, що деякі з них розміщені або дуже високо, або їх закривають гілки дерев, іноді їх знайти просто неможливо.

Конструкції зі схемами руху маршруток обіцяють бути великими і зручними, а з протилежного боку будуть розміщувати карту міста або соціальну рекламу.

 - Установка таких інформаційних схем дозволить житомирянам та гостям міста краще орієнтуватися в тому, як добратися в той чи інший кінець міста Житомира. На них обов'язково буде розміщена інформація, малюнки, окремі позначки видатних і цікавих місць в Житомирі, пам'яток архітектури, музеїв і т.п. Дана карта-схема буде поширена також в мережі Інтернет, - Жанна Соловйова, голова правління МГО «Сучасний формат».

Стенди встановлять на зупинках, де спостерігається найбільше скупчення людей:
Автовокзал (близько маркету «Київський»)
Залізничний вокзал (з обох боків) - 2 стенду
Площа Перемоги (біля «Молодіжної моди»)
вул. Велика Бердичівська (навпроти Інституту медсестринства).
майдан Корольова (навпроти Житомирської міської ради)
Зупинка біля бізнес-центру «Глобал» - 2 стенду

Як повідомлялося, портал Журнал Житомира запустив інтернет-сервіс, який допоможе житомирянам та гостям міста добратися з точки А в точку Б, використовуючи громадський транспорт або автомобіль.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.