Через Житомир пройде велопробіг, в складі якого незрячі велосипедисти.

6.07.2015, ---
Через Житомир пройде велопробіг, в складі якого незрячі велосипедисти.

8 липня Житомир зустрічатиме благодійний велопробіг "Бачу! Можу! Допоможу!", Який стартував у Львові і протягом місяця охопить десятки населених пунктів Західної та Центральної України.

Зрячі і незрячі велосипедисти разом подолають понад 2000 кілометрів на велосипедах-тандемах.

Маршрут починається зі Львова і проходить через міста - Чернівці, Івано-Франківськ, Рівне, Житомир, Вінниця, Київ та малі міста і села.

Організаторами благодійного велопробігу є громадські організації - "Інститут українських студій" та "Львівська академія прав людини імені Святого Іоанна Боско". У Житомирі регіональним партнером велопробігу є Фонд Громади Житомира.

"Мета проекту - показати українцям, що незрячі - рівноправні члени суспільства, а здатність бачити виходить за рамки фізичного зору. Під час благодійного велопробігу будуть зібрані кошти для облаштування у Львові першої в Україні Сенсотекі - простору для дозвілля та неформального інклюзивної освіти зрячою і незрячою молоді ", - зазначають організатори.

Організатори запрошують житомирських велосипедистів зустріти і супроводжувати по місту тандеми зрячих і незрячих велосипедистів 8 липня в 19.00 на проспекті Миру 87.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.