Міськрада закликає житомирян купатися тільки на території Гідропарку

'Міськрада
10.07.2015, ---
Міськрада закликає житомирян купатися тільки на території Гідропарку

У Житомирі до 15 липня триває місячник безпеки на воді, метою якого є підвищення рівня безпеки жителів міста під час літнього відпочинку.

Як розповіли «Журналу Житомира» в прес-службі міської ради, в рамках заходу співробітники управління з питань НС та ЦЗН проводять низку заходів для забезпечення правил безпеки на воді.

Зокрема, 9 липня була проведена рейдова перевірка водних об'єктів, які не визначені як місця масового купання, під час якої були проведені бесіди з відпочиваючими.

Заступник начальника управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Куликівський нагадав відпочиваючим про необхідність суворого дотримання правил поведінки на воді і в черговий раз підкреслив: у місті тільки на території Гідропарку офіційно визначений пляж, як місце для масового відпочинку житомирян на воді.

До проведення місячника залучаються окремі управління та відділи міської ради, міська комунальна рятувальна служба на воді, власники водойм.

Начальник Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді Ігор Ткачук розповів, що рятувальна служба на воді забезпечує безпечне перебування людей на 2-х водних об'єктах, де дозволено купатися у м.Житомирі - на дорослому та дитячому пляжах міського Гідропарку.

«Для забезпечення безпеки рятувальна служба виставляє пост з 4-х осіб, які здійснюють чергування з 9.00 до 21.00. На території станції є лікар, який надає медичну допомогу у разі потреби. Також з 9.00 до 13.00 працює медсестра, а з 13.00 до 21.00 - лікар зі штату рятувальної служби », - зазначив Ігор Ткачук.

Як раніше повідомляв «Журнал Житомира», за інформацією Держсанепідслужби Житомирської області, вода в річці Тетерів в районі житомирського Гідропарку відповідає нормам для купання.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.