Як відремонтувати паркет?

Як відремонтувати паркет?
31.10.2015, ---
Відремонтувати паркет можна різними способами, залежно від його стану.

Як усунути щілини в паркеті за допомогою вставок
Дуже часто буває так, що паркет сам по собі має цілком пристойний вигляд, але в деяких місцях (швах) з’являються досить великі тріщини. Паркет «розходиться». Вирішується ця проблема додатковими вставками, які потрібно забити на клей. Тобто, по суті, паркет просто ущільнюють. Для цього доведеться підібрати якісну деревину, яка добре поєднуватиметься з самим паркетом.

Як зашпаклювати паркет

Цим способом найчастіше вирішують проблему з великими щілинами в паркеті. Однак ще частіше паркет розходиться по всій площі, а щілини не такі великі, щоб мало сенс робити додаткові вставки. У такій ситуації кращим вибором буде якісна шпаклівка для паркету. У мережі, звичайно, можна знайти не мало рецептів з виготовлення саморобної шпаклівки для паркету, але краще купити в магазині спеціальну, яка була зроблена на сучасному виробництві за новими рецептурами. Це гарантує чудовий результат і безпроблемність. Користуватися шпаклівками для паркету не складно. Шпаклівкою просто заповнюють тріщини, а коли вона висохне, її шліфують.

Як оновити паркетну підлога шпаклівкою і шліфуванням

Якщо ж підлога виглядає дійсно погано, має безліч і великих, і дрібних щілин, можна діяти по-іншому. Замість того, щоб працювати з кожним таким недоліком окремо, краще покрити шпаклівкою всю паркетну підлогу повністю. Це зажадає більше матеріалів, але зате і результат в підсумку буде зовсім іншим. Шпаклівка заповнить всі щілини і вади паркетної підлоги. Після цього проводять якісну шліфовку паркету, знімаючи всі зайві шари. А як підсумок — паркет буде виглядати практично як новий. Залишається лише покрити його паркетним лаком.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.