Різновиди камінів

Різновиди камінів
Камін – це не лише пристрій для обігріву кімнати, але й важлива частина інтер’єру. Вбудований, пристінний, кутовий та острівний – лише частина з усіх різновидів камінів. Обирати потрібно також вид палива, конструкцію топки, адже це вагома складова енергоефективності всієї системи.
Потрібно врахувати наявність та вартість палива, місце встановлення каміна, встановлення димоходу.

Великою популярністю користуються електричні каміни, вони лише стилізовані під вогнище, тому димар непотрібен, та й працювати він буде всюди, де є електророзетка.

Дров’яні каміни потребують встановлення димаря, що забезпечує силу і стабільність тяги. Ідеальним варіантом вважається закладення каміну при будівництві. Інші деталі – це портал і топка. Класичне виконання топки передбачає топку відкритого типу (вогонь від приміщення відділяють всього кілька десятків сантиметрів простору). Проте закриті топки більш енергоефективні та безпечні.

Газові каміни мало чим різняться від дров’яних, бо вони теж вимагають наявності якісного димаря, але працювати можуть лише при підключенні до газової магістралі. Такі каміни безшумні у роботі, швидко розпалюються і мають високий рівень пожежної безпеки.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.