Житловий комплекс по вулиці Радонова, слідкуємо за ходом будівницвта
Опции
Поиск
Old 13 марта 2012 16:44     Сообщение #1
Посетитель


  • 119
Ранг: Главный инженер
Регистрация: 1.01.1970
Сообщений: 174
Репутация: - 0 +
ICQ: --
Житловий комплекс по вулиці Радонова

Комунальне підприємство «Житомирбудзамовник» уже навесні цього року планує здати в експлуатацію житлову десятиповерхівку по вулиці Щорса, а наступні два роки зайнятися будівництвом цілого мікрорайону.

Як розповіла начальник відділу продажу та маркетингу Наталія Савчук будівництво нового району ужек розпочалося за адресою: в межах вулиць Радонова-ЛЕП-пров.Шумського.

На 17 гектарах у кілька черг збудують житлові будинки, що вже матимуть офісні приміщення на першому поверсі, дитсадок, магазини та інше. Наразі там уже побудували котеджі із автономними послугами, а також розпочали будівництво двох чотирьоповерхівок, які планують добудувати за два роки. Поступово перейдуть до будівництва десятиповерхівок.

- Знаючи, як важко зараз купувати житло, у цих двох будинках якраз будуть лише одно та двокімнатні квартири, - додає Наталя Савчук. – По мірі забудови та заселення району відкриється і дитсадок, так що це місце достатньо підходить молодим родинам, - пише газета "20 хвилин".












Сообщение отредактировал leonxl - 13 марта 2012 14:58
Old 13 марта 2012 22:01     Сообщение #2
Посетитель


  • 68
Ранг: Бригадир
Регистрация: 7.05.2010
Сообщений: 58
Репутация: - 0 +
ICQ: --
Главное что бы все у них вышло и не было как в основном бывает, говорят делают и потом незаконченным так и оставляют на N срок.
Быстрый ответ Ответить

1 чел. читают эту тему (гостей: 1)
Пользователей: 0