Реконструкція "Ракушки" у парку Гагаріна, слідкуємо за виконанням обціянки мера
Опции
Поиск
Old 30 мая 2012 17:38     Сообщение #1
Посетитель


  • 119
Ранг: Главный инженер
Регистрация: 1.01.1970
Сообщений: 174
Репутация: - 0 +
ICQ: --
Житомирську "Ракушку" перебудують під стиль концертного залу Дзінтарі у Юрмалі

Як повідомляв портал ZThata - уряд виділив кошти на будівництво музею природи. Також у постанові зазначено другий об’єкт, це літня сцена «Ракушка» у парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна. На реконструкцію «Ракушки» передбачено 5953,422 тис. грн.

Міський голова Володимир Дебой повідомив журналістам, що ідея реконструкції «Ракушки» вже пройшла експертизи, розроблені проекти та кошториси.

Ідея реконструкції «Ракушки» у Володимира Дебоя виникла під час подій минулого літа, 2011 року, коли житомирська команда КВК «Дівчата з Житомира» перемогла на міжнародному фестивалі «Голосящий КиВиН» у Юрмалі, вигравши великого КіВіНа у темному.

Як відомо, цей фестиваль та музичний «Нова хвиля», проходять у концертному залі Дзінтарі, який є літньою сценою з критим дахом.

- Коли наші «Дівчата з Житомира» повернулись переможцями і там на відритому майданчику у Юрмалі вони здобули КіВіНа, у мене виникло питання: а чим гірше наша «Ракушка»? Так, вона занедбана, вона тривалий час сповзає вниз і знаходиться в аварійному стані. Але насамперед ми провели експертизу проекту протизсувних заходів і сесія міськради виділила на це мільйон та ще потрібно близько 2,5 мільйона, щоб зміцнити саму конструкцію. Зараз проходить тендер, - розповів міський голова Житомира.

А потім виникла ідея накрити це все куполом, який дав би можливість 2 тисячам людей розміститися ефективно. У наших кліматичних умовах 7 місяців на рік ми зможемо там проводити фестивалі, зустрічі», - розповів про майбутні плани розвитку міста Володимир Дебой.

Також передбачено співфінансування з міського бюджету близького 1,5 млн. грн.

- Я буду піднімати це питання на сесії перед депутатами, ми маємо такі кошти, які ми спеціально заклали у бюджеті для співфінансування державних програм, - заявив мер Житомира.






Old 3 сентября 2012 23:32     Сообщение #2
Посетитель


  • 119
Ранг: Главный инженер
Регистрация: 1.01.1970
Сообщений: 174
Репутация: - 0 +
ICQ: --
В Житомире на нужды города депутаты разделили 43,4 млн. гривен
Сегодня, 30 августа на сессии городского совета депутаты рассматривали проект решения о внесении изменений в городской бюджет.

В результате внесенных изменений городской бюджет пополнился на 43,4 млн. грн., из которых львиную долю составляет субвенция из государственного бюджета.

Городской бюджет пополнили доходами, а доходы сразу же поделили на расходы.

Также за счет фонда охраны природы направлены средства на обеспечение противооползневых работ для последующей реконструкции летней эстрады «Ракушка» в городском парке.
Быстрый ответ Ответить

1 чел. читают эту тему (гостей: 1)
Пользователей: 0