Завтра Житомирська філармонія відкриє новий концертний сезон

Завтра Житомирська філармонія відкриє новий концертний сезон
Новий музичний сезон у Житомирській обласній філармонії відкриється 24 вересня.

Урочистим стартом нового сезону, цілком символічно стане виступ Волинського народного хору, який вважається одним з кращих українських колективів, які представляють народну музику на академічній сцені.

«Це Фолькову колектив і його керівник - заслужений діяч мистецтв України Олександр Олександрович Стадник - працює, на мою думку, найкраще на сьогодні у сфері народної музики на академічній сцені. І ось вони везуть дуже цікаву програму: обробки народних пісень, авторські пісні, також буде патріотичний репертуар. Саме тому, що це урочисте відкриття сезону і має бути певна величність », - повідомив генеральний директор філармонії Петро Даценко.

Також за словами гендиректора, на період до нового року складена дуже щільна і різноманітна програма. На деякі тижні вже заплановано по п'ять концертів.

Житомир відвідають філармонійні колективи з Києва, Хмельницького, Черкас, Тернополя, Луцька, Івано-Франківська, Вінниці та інших міст. Будуть виступи відомих українських солістів, інструментальних ансамблів, оркестрів: симфонічних, духових, джазових. Ювілейний рік Святослава Ріхтера в Житомирі завершиться традиційними «Грудневі вечори».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.