Вже відкриті реєстри нерухомості та землі

Вже відкриті реєстри нерухомості та землі
Доступ до Єдиного державного реєстру транспортних засобів відкритий не був. Для його відкриття не вистачило часу, оскільки необхідно об'єднати локальні і регіональні бази даних про транспортні засоби. Отримати інформацію з Реєстру нерухомого майна можливо не тільки по об'єкту нерухомості, але і за прізвищем. Вартість отримання виписки - 17 гривень, 3 гривні - комісія. Зараз реєстр працює в тестовому режимі.
Інструменти переслідування чиновника через кримінальну відповідальність, через те, що він колись взяв хабар, і його спіймали правоохоронні органи, є дієвими, але вони не вирішують проблему корупції. Найбільш ефективним механізмом є прозорість інформації. Коли чиновник знає, що він перебуває під увагою громадськості - це дуже хороший запобіжник від корупційних дій правопорушень.
У свою чергу доступ до Державного земельного кадастру є безкоштовним. Пошук можливий по кадастровому номеру земельної ділянки або через вибір об'єкта на карті, пошук за прізвищем поки неможливий.
Доцільніше об'єднати реєстри Міністерства юстиції та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, що забезпечить більш високу ефективність їх функціонування.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.