З чого почати свій бізнес?

З чого почати свій бізнес?
І тут перед нами постає проблема. Ми чуємо з усіх боків гучні голоси «порадників» — для бізнесу потрібен стартовий капітал, великі гроші. І ми, природно, думаємо — не так у нас і багато тих грошей, щоб їх вкладати, та й чи варто вкладати — раптом у мене не вийде, і я все втрачу?
Тут бачимо підміну понять, яка призводить до неправильних висновків. Щоб прояснити ситуацію, досить уважно подивитися на біографії людей, які досягли успіху.

По-перше, більша частина з них починала з нуля, багато — навіть з боргів!
По-друге, для створення бізнесу насамперед потрібен не стартовий капітал, а інвестиції. І ось він, «золотий ключик» — інвестувати можна різні ресурси!Найпростіше інвестувати саме гроші. Але тут є одна серйозна проблема — немаленький початковий поріг вкладення грошей. Якщо у вас немає грошей в кількості вище цього порогу — цей шлях не для вас.
Але інвестувати можна не тільки гроші. Наприклад — матеріальні об’єкти. У когось є ділянка землі, квартира, він їх здає в оренду — отримує дохід. Або є на городі солоне озеро — сушимо воду, продаємо сіль. Все дуже добре, тільки треба ці об’єкти мати. А якщо їх немає — придбати.
Але є один ресурс для інвестування, яким володіє кожен. Його не треба купувати! І — головне — Ви їм теж володієте. Це — час.
Приклад інвестування часу в дохід — письменник. Він пише книгу — в цей час тільки витрачає гроші і нічого не отримує. Потім — бац — видав книгу — і вже отримує гроші від продажів книги.
Тут є дуже важливий нюанс. В інвестування часу ти вкладаєш власний час в розвиток себе, якогось свого вміння — і в результаті отримуєш джерело доходу від реалізації того, що ти в собі розвинув. Тобто, спочатку особистий розвиток — потім дохід від нього.
Крім творчих шляхів є і комерційний варіант інвестування часу — мережевий бізнес. У цьому виді бізнесу вкладати істотних грошей не треба, а треба інвестувати свій час у розвиток власних бізнес-навичок. Ти своїми руками створюєш свою бізнес-систему і паралельно з неї отримуєш дохід — чим більше досконалі твої бізнес-навички, тим більший дохід.
До того ж, проінвестувавши свій час у розвиток власного вміння бути діловою особистістю — можна надалі застосовувати це в будь-якій сфері життя. Ти доб’єшся збільшення доходу де завгодно, навіть на поточному місці роботи. Навіть якщо раптом не вийде в мережевому бізнесі.
Такий же досвід і навички можна отримати і в класичному бізнесі, але там для цього доведеться не тільки витратити час, але й ризикувати своїми грошима. Так що, якщо є справжнє бажання побудувати свій бізнес — то шляхи завжди знайдуться! Головне — хотіти і щиро шукати можливості!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.