Земля порине на 15 днів у повну темряву

Земля порине на 15 днів у повну темряву
22.10.2015, Новини
Астрономи з NASA заявили, що світ буде залишатися в повній темряві, починаючи з неділі, 15 листопада 2015 року о 3:00 ранку і закінчуючи понеділком, 30 листопада 2015 в 16:45. У листопаді цей процес буде викликаний астрономічною подією яка відбудеться між Венерою і Юпітером.
Венера і Юпітер будуть задіяні в паралелізмі, будучи розділеними тільки на 1 градус. Венера пройде на південному заході Юпітера і світитиме в 10 разів яскравіше, ніж Юпітер. Світло від Венери буде нагрівати гази на Юпітері й викличе відповідну реакцію.
Газоподібна реакція випустить безпрецедентну кількість водню в космос. Газоподібний водень буде вступати в контакт із земним Сонцем приблизно в 2:50 ранку. Кількість водню, що контактує з Сонцем, викличе потужний вибух на поверхні Сонця, температура збільшиться до 9000 градусів Кельвіна в одну мить.
Сонце буде намагатися припинити вибух шляхом збільшення випромінювання свого тепла.
Висока температура змусить Сонце потьмяніти до синюватого кольору.
Це буде тривати близько 14 днів, поки Сонце відновить свою нормальну температуру поверхні, повертаючи собі нормальний колір червоного гіганта.Поки на Сонці буде проходити процес охолодження поверхні, світло від Сонця буде набагато тьмяніше.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.