Як проходить збір урожаю в Житомирській області?

Як проходить збір урожаю в Житомирській області?
За попередніми розрахунками з даної площі намолочено 1059,1 тис. тонн зерна, що на 80,8 тис. тонн більше минулорічного показника, при урожайності 40,5 ц/га.
Ранні зернові та зернобобові культури обмолочено на площі 194,8 тис. га (100% до прогнозу), намолочено 761,5 тис. тонн зерна, що на 138,0 тис. тонн більше до показника минулого року, при середній урожайності 39,1 ц/га, що на 3,1 ц/га більше.
Кукурудзу на зерно зібрано на площі 60,5 тис. га (40% до прогнозу), намолочено 288,5 тис. тонн зерна при середній урожайності 47,7 ц/га. Гречку зібрано – 5,1 тис. га (81% до прогнозу), намолочено 4,0 тис. тонн, при середній урожайності 8,0 ц/га. Просо – 1,8 тис. га (63%), середня урожайність 11,5 ц/га, намолочено 2,1 тис. тонн. Сою зібрано на площі 144,0 тис. га (83%), намолочено 195,1 тис. тонн бобів при середній урожайності 13,5 ц/га. Соняшник – 41,5 тис. га (76%), намолочено 78,4 тис. тонн насіння (18,9 ц/га).
Під урожай 2016 року озимі зернові культури всіма категоріями господарств області посіяні на площі 125,6 тис. га (92% до прогнозу), в тому числі:
– озиму пшеницю на площі 100,6 тис. га (91%);
– жито – 20,0 тис. га (99%);
– озимий ячмінь – 5,0 тис. га (100%).

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.