Яка користь чаю?

Яка користь чаю?
Недавні наукові дослідження показали, що чай, будь він чорний або зелений містить багато цінних поживних речовин і має унікальні властивості.
Як і каву чай є стимулятором, він містить кофеїн. Кількість кофеїну що міститься в чаї набагато менше, ніж з тієї ж кількості кави.
Чай містить антиоксиданти. Сорти чорного і зеленого чаю багаті антиоксидантами, які допомагають боротися і запобігати вільним радикалам, що руйнують клітини і тканини.
Зелений чай містить вітамін С, мінеральні речовини і ефірні масла. Дві чашки зеленого чаю за місткістю вітаміну С прирівнюються до стакана апельсинового соку. Чай також містить калій, ніацин, фолієву кислоту, марганець,вітаміни групи В, В1 і В2.
Чай покращує концентрацію і психічну спритність організму в цілому. Було доведено, що чай допомагає боротися з раком, тому що він придушує мутацію клітин. Наукою довело, що жінки, які п’ють по дві чашки чаю в день, мають більш низьку захворюваність на рак матки. Чай збільшує нашу оборону перед інфекціями,вірусами і бактеріями.
Було доведено, що чай, особливо зелений китайський чай, має властивості,які допомагають знизити рівень холестерину і запобігає серцево-судинні захворювання, щоб захистити шкіру від ультрафіолетових променів і може навіть допомогти вам скинути зайву вагу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.