Які найкращі міста для бізнесу?

Які найкращі міста для бізнесу?
Події, які відбулися в Україні за останній час, відсунули питання бізнесу на другий план. Країна переживала внутрішні перетворення і зазнала зовнішньої агресії. Враховуючи це, виключинено з дослідження шість міст, над якими Україна втратила контроль: Севастополь, Сімферополь, Донецьк, Луганськ, Горлівку і Макіївку.
Міста, які історично близькі до Євросоюзу, де традиційно багато «заробітчан», почуваються трохи краще. Також відносно стабільні міста, де видобувають корисні копалини на експорт. Луцьк і Волинський регіон у цілому непогано адаптуються до необхідності переорієнтації збуту на Європу.
У лідери рейтингу вийшла Одеса, зумівши показати високі результати практично за всіма характеристиками, за винятком хіба що кількості тяжких та особливо тяжких злочинів, рівень яких у цьому місті становить практично половину від загального рівня злочинності. На другу позицію піднявся Львів, який є фактично центром тяжіння капіталів і продуктивних сил усього Західного регіону. Трійку лідерів замикає Харків, який опинився в прифронтовій зоні. Це не могло не позначитися як на економіці міста, так і на загальному тривожному стані його жителів, які остерігаються, що військові дії перемістяться і в Харківську область. Заключають 10: Дніпропетровськ, Миколаїв,Черкаси, Запоріжжя, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.