Як зняти втому після роботи?

Як зняти втому після роботи?
Вечірня прогулянка
Після роботи намагайтеся обов’язково пройтися пішки (мінімум 30 хв). Дуже важливо під час прогулянки звільнити голову від думок. У цьому вам допоможе проста техніка — під час ходьби звертайте увагу на все, що навколо вас, дивіться на небо, на дерева, вивіски магазинів — головне, вийти з внутрішнього стану і прокручування думок в голові і просто фіксувати навколишній світ.

Перейдіть на відпочинок
Прийшовши додому після роботи не хапайтеся відразу за домашні справи. Дайте можливість собі переключитися з робочого режиму на домашній.
Наприклад, намагайтеся виділити хоча б 15 хвилин, щоб включити розслаблюючу музику і полежати з закритими очима, максимально розслабивши тіло і розум. У цей момент дуже важливо вигнати всі думки з голови. Прямо подумки закрийте за ними двері і скажіть, що вас немає вдома.

Зарядіться позитивом!
Після того, як ви приділили час релаксації і переключилися з шаленого ритму життя на спокійний, зарядіться позитивом! Наприклад, можна випити чашечку ароматного чаю або вітамінного напою, знайти на youtube смішний ролик, послухати улюблену музику, яка піднімає настрій, зробити щось для себе (маску, почитайте книжку і т.п.).
Ще 15 хвилин і все! Ви готові провести вечір в колі сім’ї в прекрасному настрої.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.