Унікальні і нові рецепти борщу

Унікальні і нові рецепти борщу
Борщ - дуже древня страва. Для вас, чотири неочевидних рецепта борщу, щоб надихнути читачів на кулінарні експерименти.

Білий польський борщ
У цьому борщі немає буряка, немає помідорів і навіть немає шматочка хорошої яловичини для наваристого бульйону. До нього не подають пампушок з прокрученим салом, і взагалі він пастельно-кремового, а не кричущого бурякового кольору.
Це смачний простий суп, в якому поляки використовують так багато знайомих нам прийомів, що польський білий борщ має всі шанси отримати прописку на вашій кухні. До супу подають зварені вкруту яйця, один в один, як ми робимо для щавлевого супу. По-друге, в білому борщі бульйон виварюють з підкопченими ковбасками.

Унікальні і нові рецепти борщу


Борщ з квасолею та кімчі
Гострий, ситний і чоловічий, якщо хочете, борщ. Автор сайту придумала його випадково, якось змінивши квашену капусту на корейську кімчі. Вийшло несподівано і смачно. Квасоля злегка нейтралізують вибухову гостру кімчі й чудово поєднується з буряком. Чоловікам борщ, зварений за цим рецептом, дуже подобається. Гострота супу залежить від кімчі: чим більше в капусті червоного перцю, тим "сильнішим" вийде борщ.

Унікальні і нові рецепти борщу

Борщ з пивом


Якось авторові попався рецепт з дореволюційного збірника, де в піст радили варити борщ на квасі. Це був не холодний борщ, з'єднаний з окрошкою, а повноцінний гарячий борщ. Квасу в магазині не виявилося, і тоді згадалися знамениті пивні супи, які дуже популярні в Німеччині. Німці беруть пляшку пива, додають сир і загущують такий суп зазвичай картоплею.

Унікальні і нові рецепти борщу


Борщ з буряковим бадиллям і козячим сиром

Коли на ринках з'являється буряк з бадиллям, можна зварити легкий варіант борщу зі свіжими пружними листям бадилля. На Кавказі їх зазвичай відправляють в пироги, а у нас варварськи викидають. Але з зелено-бордовими лопухами борщ стає дивовижним! Єдине, купуючи буряк навесні, будьте пильні - бульби у такого буряка старі, їх просто заново встромляють у землю, щоб вони дали пагони. Торішній буряк потрібно довше варити.

Унікальні і нові рецепти борщу

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.