Як швидко позбутися кріпатури?

Як швидко позбутися кріпатури?
Існує кілька дієвих способів, які допоможуть початківцям спортсменам. А заодно давайте і з’ясуємо через що ж з’являється крепатура.
Причини появи кріпатури
Одна з найпоширеніших помилок новачків у фітнес-залі — це різкі навантаження на м’язи без повноцінного розігріву. У результаті ми отримуємо моторошну тягучу біль у м’язах, суглобах і відсутність тренувань ще тривалий час. Молочна кислота, яка інтенсивно виділяється в тканинах в процесі сильного навантаження на м’язи викликає ту саму біль, іменовану крепатура. У деяких людей вона виводиться з організму досить швидко, в інших неприємна біль може продовжуватися до 10 днів.

Як швидко позбутися кріпатури?

Ніколи не приступайте до тренування без розігріву. Зменшить ризик виникнення крепатури питний режим під час тренування. Пийте якомога більше води на тренуванні і після. Дуже акуратно слід приступати до фізичних навантажень після тривалої перерви.
Як позбутися кріпатури
Якщо відразу після тренування ви розумієте, що крепатури не уникнути — оберніть треновані ділянки тіла теплим рушником, це дозволить розслабити м’язи і цілком імовірно, що крепатури не буде. Дуже болючий, але найефективніший метод — розтяжка.
Побігайте. Біг дуже ефективно розігріває м’язи і вже через 10-15 хвилин інтенсивних кардіо тренування біль піде.


Як швидко позбутися кріпатури?

Чудово допомагає впоратися з болями в м’язах лазня або сауна. Гаряче повітря і висока температура сприяють швидкому виведенню молочної кислоти з організму.

Як швидко позбутися кріпатури?

Протизапальні препарати допомагають вгамувати біль. Але приймати їх слід лише в тому випадку, якщо больові відчуття нестерпні. Так як вони зменшують м’язи тіла.

Як швидко позбутися кріпатури?

І пам’ятайте, щоб уникнути крепатури, приступати до тренувань слід плавно. Перед тим, як «тягати залізо» новачкам краще кілька разів походити на пілатес, стрейчинг або йогу. Не забувайте про розминку!


Як швидко позбутися кріпатури?

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.