ЗНО будуть здавати всі учні після 9 класів

ЗНО будуть здавати всі учні після 9 класів
15.11.2015, Новини
Старша школа буде відділена від середньої. Нині в Україні існує гібрид слона і носорога, - школа I - III ступеня. У всьому світі окремо існує початкова, середня та вища школа. Логічно, що на переході до вищої школи може виникнути потреба у перевірці рівня якості знань на другій ступені. Але це питання буде актуальним тоді, коли всі три ланки шкільної освіти будуть окремими, і на виході буде можливість його відстежувати.
В Україні буде впроваджено 12-річну школу, яка функціонуватиме за схемою 5+4+3. Відповідно, навчання у початковій школі триватиме 5 років, від 6 до 11 років, та матиме однаковий базовий стандарт для всіх. З 6-го класу розпочинатиметься навчання у базовій школі, що триватиме 4 роки. В ній буде збільшуватися кількість предметів, а після завершення 9-го класу всі учні проходитимуть ЗНО.
Початкова школи має бути 6 років. В усьому світі працює структура 6+3+3. А ми шукаємо щось унікальне. Наприклад, зараз працює 4+6+3. Спочатку має відбутись відокремлення та становлення кожного зі ступенів окремо. На це піде мінімум 3-5 років. Після чого вже можна думати про введення ЗНО для тих, хто обирає професійне навчання чи старшу школу, університети. Це проблема не сьогоднішнього дня
МОН озвучували плани розпочати 12-річне навчання спочатку з 2016-го, а потім з 2017-го року.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.