Корисні солодощі

Корисні солодощі
Сухофрукти

Незважаючи на те, що сухофрукти калорійні, вони корисні для нашого організму і в невеликій кількості точно не вплинуть на цифру на вагах. Корисні солодощі для фігури можна додавати в ранкову вівсянку, а також готувати смачні цукерки. Візьміть інжир, фініки, кілька листочків м’яти і збийте інгредієнти в блендері, потім сформуйте кружечки і обкатайте в кунжуті. Корисні цукерки готові!

Корисні солодощі

Свіжі солодкі фрукти

Свіжі та солодкі фрукти — відмінна солодкість для фігури. Наприклад, в день ви сміливо можете вживати виноград, чорницю, медові сливи, кавун і диню. Ці продукти допоможуть швидко впоратися з голодом і наситять організм вітамінами.

Корисні солодощі


Зефір
Зефір корисний для суглобів, нігтів і волосся. Це смачний продукт, який не вплине на вашу фігуру, якщо знати міру. У день ви сміливо можете з’їсти 50 г з чаєм або кавою. До складу якісного продукту входить агар-агар, який здатний вивести з організму шкідливі токсини.

Корисні солодощі

Чорний шоколад

Чорний шоколад — корисна солодкість для фігури. Ранок сміливо можна починати з чаю і 20 г ласощів. Віддавайте перевагу саме чорному шоколаду, а не молочному! Другий варіант не пройде повз фігури.

Корисні солодощі
Не відмовляйте собі в задоволенні з’їсти смачні і корисні солодощі!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.