Субсидія через Інтернет

Субсидія через Інтернет
Впроваджується можливість оформлювати субсидію через Інтернет за допомогою iGov.
iGov.org.ua – портал, зроблений волонтерською командою в рамках боротьби з корупцією в Україні та вдосконалення бізнес-процесів у державних органах. Оформлення закордонного паспорту, субсидії, допомога на дитину, реєстрація на авто – ці та сотні інших державних послуг команда волонтерів iGov вже запустили раніше у Дніпропетровську, Києві та в декількох пілотних областях. Наразі досвід впроваджується по всій Україні.
Міністерство соцполітики стало одним із перших, хто публічно підтримав проект iGov на національному рівні.
Протягом 1-2 тижнів житомиряни та жителі інших областей України зможуть подавати заявки на оформлення субсидії та отримувати офіційні відповіді, не відвідуючи органи соціального захисту. На сайті iGov.org.ua можна обрати область, місто, державні органи та переглянути перелік доступних послуг для цього міста. Також, на порталі вказано і ті послуги, які вже незабаром будуть втілені у конкретній області.
Проект iGov розроблено і втілюється виключно зусиллями ІТ-волонтерів. Допомогти iGov у боротьбі з корупцією та подолати неефективність може кожен, зареєструвавшись та ставши волонтером iGov.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.