Відпочинок дітей учасників АТО

Відпочинок дітей учасників АТО
В області піклуються про дітей учасників АТО та загиблих військовослужбовців. Про це свідчить реалізація Комплексної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-2015 роки. З метою оздоровлення дітей учасників бойових дій АТО за кошти місцевих бюджетів області 26 червня 2015 року до Програми рішенням сесії обласної ради були внесені відповідні зміни.
За інформацією управління сім’ї, молоді та спорту ОДА, у 2015 році за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів забезпечено оздоровлення та відпочинок 1397 дітей шкільного віку (7-17 років) учасників бойових дій в АТО (у т.ч. оздоровлення – 858) та 54 дітей загиблих.
У листопаді цього року 10 дітей пільгових категорій (у т.ч. учасників АТО) відпочивали в санаторії «Сергіївка», що в Одеській області (підпорядкований Міністерству охорони здоров’я Республіки Молдова). Ще 12 дітей зазначеної категорії з 10 по 28 грудня матимуть можливість оздоровитись у цьому закладі.
А з 8 по 28 грудня 2015 року санаторій «Дениші» забезпечить своєю увагою 44 дитини, у тому числі і з родин військових, що брали участь в АТО.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.