Цікаві ідеї для балкону

Цікаві ідеї для балкону
Для того, щоб балкон став нестандартної частиною вашої квартири, потрібно знайти вільний час, натхнення і слідувати порадам фахівців. Нами зібрані найкращі ідеї, в яких надані відмінні варіанти облаштування балконних споруд або лоджій.

Спальна кімнатка
Перетворіть балкон в романтичне місце. Сон на свіжому повітрі, під зоряним небом. Це приголомшливе рішення для квартир, в яких абсолютно мало місця для спалень, адже поспати можна і на балконі, особливо в спекотні літні ночі. Важливим питанням стає утеплення. Це буде можливим, якщо встановити хороші вікна, обшити утеплювачем стіни, стелю та підлогу. У такому випадку простір трохи зменшиться, все через утеплювач, він займе небагато місця, але зате у вашій новій спальні буде тепло і затишно.

Цікаві ідеї для балкону

З балкона в бар

Влаштуйте невелику вечірку, запросивши друзів на свій балкон. Поставити столи, як зазвичай це роблять в барах, не вийде, в такому випадку можна поставити барну стійку замість підвіконня. І також розставити кілька стільців, оформити все глянцевими панелями і світлодіодними лампами, і відповідна атмосфера вам повністю гарантована.

Цікаві ідеї для балкону

Домашня бібліотека

Є люди, які просто обожнюють читати книги, тому з часом у них збирається стільки книг, що їх просто нікуди дівати. Ось тому можна заради домашньої бібліотечки пожертвувати балконом.
У такій бібліотеці буде зручно зберігати книги або, просто сидячи у зручному кріслі, читати щось цікавеньке. Для цього потрібно винести проводку і зробити освітлення двох рівнів, розмістити компактні світильники. Полиці можна купити або, якщо ви майстер на всі руки, змайструвати самому.

Цікаві ідеї для балкону

Зручний спортивний куточок

Балкони бувають різних варіацій і розмірів. Деякі габаритні предмети просто не можуть поміститися, але зручна лоджія зі шведською стінкою і кількома тренажерами — це вже, можна сказати, невеликий спортивний зал.
Чудово займатися спортом, зустрічаючи світанок. Відразу необхідно обладнати теплою підлогою, адже вам точно доведеться виконувати вправи, лежачи на підлозі.

Цікаві ідеї для балкону

Балкон-майстерня

Відокремлене місце для домашнього майстра — це той куточок, де ви спокійно можете займатися, своїми справами, нікому не заважаючи. Найчастіше в таких місцях зберігають різні деталі і інструменти, і тому все завжди має лежати на своїх місцях. У такому приміщенні на першому місці комфорт і функціональність.

Цікаві ідеї для балкону

Свій маленький сад

Зробити з балкона сад — це одне з найлегших інтер’єрних рішень. Буде потрібно лише мінімальний ремонт. Якщо ви не маєте можливості засклити ваш балкон, не турбуйтеся, у вас може вийти літній сад. Для облаштування такого інтер’єру можна навіть і не ремонтувати нічого. Всі потертості, тріщини добре заховають листя рослин. Все що потрібно — це лавки і плетені меблі, грунт і, звичайно ж, зелень, от і все, ваш сад готовий. Якщо ваш сад літній, вам краще підібрати складну меблі і подумати, куди ви на зиму зможете прибрати всі рослини.

Цікаві ідеї для балкону

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.