Вартість технічного обслуговування ліфтів

Вартість технічного обслуговування ліфтів
Відповідно рішення виконавчого комітету, яке опубліковане на сайті міської ради, вартість послуги з технічного обслуговування недиспетчеризованих ліфтів встановлять в розмірі 0,44 грн. за 1 кв.м. загальної площі в місяць.
1«Відповідно до підпункту 2 пункту «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити вартість послуги з технічного обслуговування недиспетчеризованих ліфтів в розмірі 0,44 грн. за 1 кв.м. загальної площі в місяць з урахуванням ПДВ / єдиного податку.
2. Керівникам підприємств внести відповідні зміни до договорів на надання послуг з технічного обслуговування ліфтів.
3. Управлінню житлового господарства та департаменту економічного розвитку врахувати зазначену вартість послуги з технічного обслуговування ліфтів при формуванні тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 01.04.2015 № 167 «Про встановлення вартості з повного технічного обслуговування ліфтів у житлових будинках м.Житомира», з дати введення в дію цього рішення.
5. Управлінню по зв’язках з громадськістю міської ради оприлюднити дане рішення на сайті Житомирської міської ради.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків», йдеться у рішенні.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.