Як підібрати колір підлоги і дверей?

Як підібрати колір підлоги і дверей?
Перший і самий безпрограшний варіант, це підібрати двері того ж самого кольору що і підлогове покриття. Такий варіант відмінно підійде для кухні. Для прихожих він також хороший, особливо в тих прихожих, куди виходять відразу ж кілька дверей. При цьому всі двері слід встановлювати з однакового матеріалу і вже відповідно до їх тону слід підбирати підлогу в коридорі.
Якщо кімната у Вас невелика або вона постійно затемнена, де вікна виходять на схід чи на північ, підлогу і плінтуса, а дуже часто і меблі слід підбирати світлого, золотистого кольору, тоді кімната вже буде здаватися набагато більш сонячною і добре освітленою.
Інший спосіб підбирати підлогу та двері — це створити добре виражений контраст, який буде між цими двома елементами. Для підлоги можна вибрати колір темний, а от для двері вже світлий, або ж навпаки, підлога буде у Вас світла, а ось двері вже більш темними.
Підлога, двері і меблі в кімнаті повинні бути або теплих, або ж холодних кольорів — поєднання теплого з холодним виглядає просто жахливо. Також слід пам’ятати, якщо двері у Вас світлі, а покриття підлоги більш темне, то в кімнаті плінтуса потрібно буде підбирати виходячи з кольору дверей. Якщо ж у Вас все навпаки — тоді можна це зробити і під колір дверного полотна і під колір підлогового покриття.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.