Призові місця Житомирщини у фіналі Кубку України

Призові місця Житомирщини у фіналі Кубку України
Житомирські легкоатлети здобули друге загальнокомандне місце на всеукраїнських змаганнях зі спортивної ходьби на честь Олімпійського чемпіона Володимира Голубничого, які відбулися на початку грудня в Сумах та мали статус фіналу Кубка України. Першими тут були господарі, третіми - команда Київсщини.
Найкращий результат серед житомирян показав Олександр Мицик, який виграв золото серед юнаків на дистанції 2000 метрів (юнаки, 13). На цій же дистанції наші Павло Суслов та Ілля Гондун були відповідно четвертим та п'ятим.
Срібло на найпрестижнішій дистанції - 5000 метрів - виграв Олександр Венгловський (Чернов В.І., Чернов А.І. ОШВСМ), який програв лише переможецю Кубку світу Ігорю Главану з Київщини. У жінок на цій же дистанції срібло і бронза теж опинились у житомирянок. Галина Яковчук виграла срібло із результатом 22:53.90, Олена Шевчук стала бронзовою призеркою із результатом 23:13.28. Ще одна наша спортсменка, Наталія Концевич, фінішувала четвертою.
У молоді на 5000 метрах вихованка СЮШОР Тамара Стасюк стала третьою із результатом 23:45.82 (тренери - Бр. Чернова А.І, СДЮШОР)
Срібні нагороди також дісталися Дар'ї Хусаіновій (Бр. Чернова А.І., СДЮШОР) на 3000 метрах та Аніті Шевчук (Концевич Н.м, Чернов А.І. СДЮШОР) на 2000 метрів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.