Будівництво нового газогону

 Будівництво нового газогону
Українські підприємства планують отримати контракти під час будівництва газогону ТАПІ (Туркменістан – Афганістан – Пакистан – Індія).
Україна запропонувала послуги з виконання будівельних робіт та постачання трубної продукції для будівництва газогону ТАПІ (Туркменістана – Афганістан – Пакистан – Індія).
Україна готова до участі у реалізації проекту будівництва газопроводу Туркменістан – Афганістан – Пакистан – Індія. Наші промислові підприємства здатні поставляти обладнання та комплектуючі для будівництва.
Україна готова поставляти продукцію підприємств «Зорямашпроект» та НВО ім. Фрунзе для будівництва цього газопроводу.
Україна також зацікавлення у імпортуванні із Туркменістану світлих нафтопродуктів, зокрема дизпалива, якість якого сьогодні відповідає європейським стандартам.
Протяжність газопроводу, відповідно до проекту, повинна скласти 1735 км, з яких більше 700 кмприпадатимуть на територію Афганістану. По завершенні будівництва по газопроводу стане можливим щорічно транспортувати 33 млрд кубометрів газу з Галкиниського родовища.
Загальна вартість здійснення проекту становить близько $30 млрд, при цьому кошти на проведення робіт виділили США та Азіійський банк розвитку. Очікується, що будівництво завершать до кінця грудня 2018 року.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.