ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання
Ви мрієте про простору квартиру в новому будинку? Житловий комплекс «Капучіно» – це можливість здійснити Вашу мрію, в казковий період Новорічних свят, купити квартиру в кращому районі Житомира. Придбати квартиру в новому житловому комплексі не тільки просто, а і вигідно.
На даний момент ЖК «Капучіно», є одним з лідерів продажу на ринку нерухомості нашого міста. Це вражає, але компанії вдається будувати і продавати нове житло за доступними цінами, і при цьому кожного разу, тішити клієнтів абсолютно новим підходом до якості будівництва, від загальної концепції забудови до найдрібніших деталей. Здача першої секції вже зовсім скоро, у квітні 2016 року, де всі квартири вже розкуплені. І це не дивно,що в такому стрімкому темпі, почали купувати новеньке житло, адже «Капучіно», розрахований для комфортного і сучасного життя. Житловий комплекс має не тільки добре розвинену інфраструктуру, а і затишні куточки для відпочинку та зустрічей з друзями. Новим власникам, не прийдеться думати про те, де провести вихідні з сім'єю, бо тут все поруч: сквери, супермаркети, міні ринок, аптеки, перукарня, кафе, фітнес центр, банківські установи. Проектом передбачено: і зведення дитячого ігрового майданчика, озеленення території, побудову тротуарів, побудову зони відпочинку, освітлення території комплексу, паркінг та охорона комплексу. Новим власникам житла, не доведеться продумувати та хвилюватися щодо питань спокійного та комфортного проживання, адже про це подбав забудовник. Якому, на даний час, вже довірили своє проживання 150 сімей, і це тільки початок.
Кожен хто придбав або ще придбає квартиру, обов'язково знайде те, що підходить саме йому. Для когось це – зручна інфраструктура(вул. Щорса, 99-Б); для інших, можливість створення омріяного дизайну, за допомогою оптимальних розмірів кімнат і їх розташування; а хтось нарешті зможе потішитися високими стелями (до 2,8 м) та автономним опаленням. Та це далеко, не всі переваги житлового комплексу, адже компанія дбає про своїх клієнтів, цінує їх та прислуховується до побажань.
Кваліфіковані співробітники, завжди допомагають підібрати майбутню квартиру,безкоштовно надають експертні поради, надають можливість простежити та оцінити етапи будівництва. Недарма вже 150 сімей обрали, саме житловий комплекс «Капучіно».
Будівництво проходить за графіком, здача першої секції в квітні 2016 року, де квартири всі розкуплені, але це не проблема, адже вже у липні здача другої секції, де Ви, ще можете встигнути придбати квартиру за акційною ціною від забудовника від 8499 грн/м2. Вже зовсім скоро, ви зможете отримати своє комфортне житло, покваптеся та будьте в числі цих щасливих людей.
Наближається чарівне та казкове Новорічне свято,а ви і досі не знаєте, який подарунок зробити найріднішим? «Капучіно» з радістю допоможе це вирішити, ключі від новенької квартири , чудовий новорічний подарунок . Чи не так? Поспішайте подарувати приємність найближчим разом з ЖК «Капучіно».



ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання


За детальною інформацією звертайтеся в інформаційно-консультаційний відділ ЖК "Капучіно" за адресою: вул. Бородія 50-А, (щоденно, з 09:00 до 21:00); тел.: (067) 424-77-33.

Офіційний сайт ЖК «Капучіно»kapuchino.zt.ua
Група ВКонтактіvk.com/cappuccino_zt
Сторінка в Facebookfacebook.com/naberezhnijkvartalzt


Користуючись нагодою, колектив житлового комплексу «Капучіно», хоче привітати своїх покупців та партнерів, з Новорічними святами. Дякуємо за довіру та підтримку, ми цінуємо кожного із Вас. Світлих мрій та сподівань. Хай справдяться вони сповна - в домівках і родинах, в суспільстві і державі. Бажаємо, щоб кожен день був наповнений міцним здоров'ям, відчуттям щасливої долі, душевного спокою та наснаги. Нехай Вас зігріває віра, підтримує надія, надихає любов! Втілюйте свої мрії в життя з житловим комплексом «Капучіно».
Веселих свят, щасливого Нового року!

ЖК «Капучіно» здійснює Новорічні бажання

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.