Як запекти стейк із сьомги в духовці?

Як запекти стейк із сьомги в духовці?
Отже, вам знадобиться стейк сьомги охолоджений або заморожений (розморозити і промити), лимон, спеції (обов’язково сіль і перець мелений, а далі по вашому розсуду), овочі свіжі (цибуля, перець болгарський, кріп і помідори), олія.
Як готувати: рибку необхідно помити і замаринувати, для цього солимо і перчимо, потім поливаємо лимонний соком. Сік обов’язковий, він надає рибі благородну кислинку. Залишаємо рибку на пів години маринуватися, тим часом нарізаємо великими скибочками свіжі промиті овочі.
Викладаємо у форму або прямо на деко нарізані посолені овочі, на них укладається стейк, а зверху подушкою знову йдуть овочі. Всю цю красу можна всипати сиром або змастити майонезом.
Стейки сьомги запікаються пів години в духовці. При подачі овочі запечені викладаються на тарілку поруч з рибою.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.