Яких вітамінів не вистачає?

Яких вітамінів не вистачає?
Витягнувши руки, поверніть долоньки вгору, після чого спробуйте одночасно торкнутися кінчиками безіменного пальця і мізинця поверхні долоні. Якщо у вас не виходить зробити цю елементарну процедуру, то ваш організм потребує вітаміну В6.
Звернувши увагу на свою шкіру, теж можна дізнатися про брак корисних речовин. Якщо навіть від легкого удару на ній з’являються синці, то це говорить про те, що в організм мало надходять такі вітаміни, як С, Р і К.
За запаморочень і шумі у вухах можна також зрозуміти, що необхідно вашому організму. Якщо дані симптоми у вас виникають досить часто, то збільште споживання вітамінів В3 і Е. Також в даній ситуації потрібно вживати в їжу продукти, у складі яких є такі мікроелементи, як калій і магній. Посилити дію даних корисних речовин можна вживанням вітаміну С.
Почервоніння очей, а також повільна адаптація до темряви часто полягають в нестачі таких вітамінів, як А і В2. Для засвоювання вітаміну А, вживайте його разом з жирами.
Часто лупа з’являється у тих людей, у яких дефіцит вітамінів Р, В12 і В6, а також брак мікроелемента під назвою селен. Приймаючи вітаміни групи В, не слід вживати каву, так як кофеїн, що міститься в ній, їх руйнує.
Тьмяні і ламкі волосся сигналізують про те, що пора провести курс наступних вітамінів: В9, Н і С. Також не забудьте приймати кальцій.
Нестача вітамінів групи В, С, Н і НД позначається на волоссі — вони починають випадати.
Причин у безсоння багато, і однією з найпоширеніших є брак кальцію і калію. Також розвиток даної проблеми посилює дефіцит вітамінів групи В. Зверніть увагу на те, що проводячи курс вітамінів, не можна ні в якому разі пити снодійне, так як воно не дає їм засвоюватися.
Якщо вашими постійними супутниками стали такі симптоми, як нічні судоми, слабкість в м’язах і болі в гомілках, то напевно організм сигналізує про нестачу таких вітамінів, як В6 і В1.
Досить часті кровотечі з носа попереджають людини про те, що організм відчуває дефіцит наступних вітамінів: К, С і Р.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.