Як обрати диван для маленької кімнати?

Як обрати диван для маленької кімнати?
При покупці дивана для маленької кімнати треба враховувати безліч моментів: від місця розташування до типу розкладного механізму. Колір і тканина обшивки також мають значення, але в першу чергу зосередьтесь на параметрах, що допоможуть раціонально використати обмежений житловий простір. У цьому вам допоможуть наступні поради:
1. Визначтесь з місцем розташування та точно розрахуйте розміри майбутнього дивана.
2. Хорошим варіантом раціонального використання простору є придбання кутового дивана. Він нічим не відрізняється за функціональністю, але місця займе менше та додасть затишного вигляду кімнаті.
3. Подбайте про те, щоб всередині дивана були місткі шухляди для зберігання постелі чи інших речей. Як правило, їх наявність суттєво не впливає на кінцеву ціну, а переваг створює чимало.
4. Є сенс замовити виготовлення дивана по заданих розмірах, якщо стандартний вам буде занадто громіздким. Таким чином ви будете впевнені в тому, що точно вдасться розмістити всі меблі так, як хочеться.
5. Обов’язково приділіть увагу вибору механізму трансформації. Важливо, щоб перетворити диван на ліжко можна було без зайвих зусиль та додаткового пересування інших меблів. Найбільш компактними є дивани-трансформери із розкладними механізмами книжка, єврокнижка та акордеон.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.