Які товари заборонено ввозити в Україну?

Які товари заборонено ввозити в Україну?
Згідно з документом, у зв’язку з введенням Урядом Російської Федерації в дію рішення щодо заборони ввезення на митну територію Російської Федерації товарів сільськогосподарського призначення, продукції та сировини, що походять з України, до 5 серпня 2016 року заборонено ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації.
Відтепер в Україну заборонено ввозити такі товари російського виробництва (основні):
1. М’ясо великої рогатої худоби, свіже або охолоджене
2. М’ясо великої рогатої худоби, морожене
3. Свинина, свіжа, охолоджена або морожена
4. М’ясо та їстівні субпродукти свійської птиці, зазначеної в товарній позиції 0105, свіжі, охолоджені або морожен
5. Риба і ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні
6. Маслянка, коагульовані молоко та вершки, кефір та інші ферментовані або сквашені (бактеріальними заквасками) молоко та вершки, згущені або незгущені, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин, ароматизовані, з доданням або без додання фруктів, горіхів чи какао, з вмістом молочних жирів не більш як 3 мас. %
7. Сири плавлені, крім тертих або в порошку з вмістом жиру не більш як 36 мас. % і з вмістом жиру в сухій речовині не більш як 48 мас. %
8. Кава смажена з кофеїном
9. Чай чорний (ферментований) і частково ферментований у первинних упаковках масою нетто не більш як 3 кг
10. Харчові суміші або продукти з тваринних і рослинних жирів, масел та олій або їх фракцій, крім харчових жирів, масел чи олій та їх фракцій товарної позиції 1516.
11. Горілка та інше.
Постанова втрачає чинність 5 серпня 2016 року або після скасування заборони ввезення на митну територію Російської Федерації товарів сільськогосподарського призначення, продукції та сировини, що походять з України.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.