Стабільна робота господарського комплексу

Стабільна робота господарського комплексу
8 січня, під головуванням Прем’єр-Міністра України Арсенія Яценюка відбулося засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у якому взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко.
На виконання рішення засідання та у зв’язку з погіршенням погодних умов в Житомирській області вживаються заходи щодо забезпечення сталого функціонування систем тепло-, газо-, електро- та водопостачання, а також оперативної ліквідації аварійних ситуацій на зазначених системах.
Крім того, постійно проводиться розчищення від снігу автошляхів та доріг в усіх населених пунктах. Здійснюється моніторинг погодних умов. Забезпечено цілодобове функціонування пунктів обігріву.
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський дав письмове доручення керівникам органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування усіх рівнів забезпечувати стабільну роботу господарського комплексу області під час погіршення погодних умов та попередив усіх про персональну відповідальність за виконання зазначених заходів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.