Як Житомирщина відзначатиме День Соборності?

Як Житомирщина відзначатиме День Соборності?
Попередньо проговорено орієнтовний план відзначення Дня Соборності та вшанування борців за незалежність і єдність держави. Цьогоріч гасло свята – «Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна».
21 січня о 12.00 год. відбудеться Форум громадських організацій (місце уточнюється), на якому планують підписати меморандум про співпрацю між інститутами громадянського суспільства. Також цього дня на майдані ім. С.П. Корольова буде організовано вільний мікрофон та банер до Дня Соборності для фото всіх бажаючих.
22 січня на майдані ім. С.П. Корольова житомиряни утворять «живий» ланцюг єдності. Збір учасників – о 13.15 год. біля пам’ятника С.П. Корольову. Планується, що до заходу долучаться і громадські організації, і політичні партії, які зможуть прийти з 1 прапором своєї організації чи політичної сили. Із прапорів буде утворена інсталяція, що символізуватиме єдність України.
Після утворення «живого» ланцюга та спільного виконання Гімну України відбудеться урочиста святкова програма.
Державна символіка під час заходу вітається!
Крім того, з нагоди Дня Соборності у всіх районах області відбудуться урочистості, покладання квітів борцям за незалежність, Героям Небесної Сотні, молебні, виставки, уроки пам’яті та виховні години в навчальних закладах.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.