Міфи про натяжні стелі

Міфи про натяжні стелі
Ми виділили 5 головних міфів про натяжні стелі і про те, що з ними пов’язано, і постаралися їх розвінчати.

Висока ціна

Висока вартість — найпоширеніша помилка. У перший час після появи натяжних стель, це було дійсно так, але з часом ситуація змінилася. Сьогодні пропонуються полотна самих різних цінових категорій, не складе великих труднощів, наприклад, вибрати натяжні стелі за ціною досить низькою, при цьому обмеження у виборі буде практично не помітно. Можливо в невеликих містах вибір і сьогодні не надто великий, але можливість знайти і замовити будь-який товар через інтернет, стрімко зводить географічний фактор нанівець.

Шкідливість натяжного полотна

Основою цього міфу, є стереотип про те, що все, що виготовлено з ненатуральних матеріалів шкідливо. Для виготовлення плівкових стель застосовується плівка ПВХ, яка не виділяє шкідливих речовин, не здатна викликати алергію і абсолютно не вбирає запахи. Полотно з ПВХ антистатичне, завдяки чому до поверхні не прилипає пил, відповідно і кліщі, які в ній живуть.
Специфічний запах

Після установки стелі дійсно з’являється неприємний запах. Але якщо стеля виготовлена з якісних матеріалів, запах зникне протягом тижня. На підтвердження можна навести наступний факт. Багато фірм, що займаються виготовленням натяжних стель обіцяють замінити полотно, якщо запах не вивітриться через 2 тижні.

Полотно стелі легко пошкодити

Натяжні стелі виготовляються з дуже міцних матеріалів, завдяки чому 1 м? полотна витримує до 100 кг ваги або, наприклад, 100 л води. Нанести пошкодження тупими предметами: пробкою або м’ячем — завдання не з легких. Пошкодити стелю можна гострої річчю, але навіть у разі утворення подряпини або розрізу, фахівці допоможуть усунути його.

Білизна або первинний колір з часом змінюється

Логічно, що багато білих речей з часом жовтіють, а кольорові — вигорають, але це ніяк не відноситься до якісних натяжних стель. Такі зміни кольорів в першу чергу пов’язані з впливом ультрафіолету. Полотна не схильні до дії сонячних променів, завдяки ультрафіолетовому — стабілізатору, який наносять на їх лицьову сторону.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.