Надання адміністративних послуг стає ближчим

Надання адміністративних послуг стає ближчим
В департаменті економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації відбулася робоча зустріч щодо поглиблення співпраці у сфері впровадження надання адміністративних послуг у електронній формі через мережу Інтернет.На зустрічі були присутні регіональний менеджер проекту iGov.org.ua в м. Житомирі та Житомирській області Ванда Савінова, керівники Центрів надання адміністративних послуг районів та міст, волонтери та спеціалісти у галузі ІТ-індустрії.
Питання надання адміністративних послуг у такий спосіб є надзвичайно актуальним як для фізичних, так і для юридичних осіб. Реалізація даного процесу сприятиме підвищенню якості надання адміністративних послуг та їх максимальному наближенню до отримувачів.
Громадськими активістами проекту iGov.org.ua було проведено презентацію стану впровадження електронного надання адміністративних послуг у Житомирській області та подальші перспективи даної роботи.
Учасники наради змогли на практиці ознайомитись із процесом «оцифровки» адміністративних послуг та безпосередньо побачити демонстрацію роботи порталу iGov.org.ua.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.