Ви заощаджуєте за допогою «теплого кредиту»?

Ви заощаджуєте за допогою «теплого кредиту»?
Так, сьогодні кожен житель області може замінити вікна, утеплити будинок, встановити інші енергозберігаючі технології, твердопаливні котли, скориставшись державною програмою підтримки.
За минулий рік населення та ОСББ Житомирщини залучили 4095 кредитів на суму 64 млн 147 тис. грн. З них до «Ощадбанку» звернулося 3279 позичальників, які взяли кредити на утеплюючі матеріали, теплозберігаючі вікна, твердопаливні котли та інші енергозберігаючі матеріали і отримали відшкодування за державною програмою енергоефективності.
На твердопаливні котли «Ощадбанк» видав 456 кредитів на суму 6,9 млн та 2823 кредити на утеплюючі матеріали та вікна на суму 43,2 млн, на які надійшла компенсація з державного бюджету – 11,9 млн.
Жителі області обирають «теплі кредити», тому що можна економити власні кошти вже сьогодні.
Цією програмою можна скористатися і в цьому році. У державному бюджеті на 2016 рік збільшено фінансування на відшкодування.
Для того, щоб отримати компенсацію від держави вам потрібно звернутися до відділення банку (Укргазбанк, Ощадбанк, Укрексімбанк). Відшкодування можна отримати у розмірі:

-20% відшкодування суми кредиту на негазовий котел (твердопаливний, електричний);
-30% – на енергоефективні матеріали та обладнання, енергозберігаючі вікна;
-70% - для отримувачів субсидії.
Крім того, сьогодні компенсацію можна одержати не тільки з державного бюджету, а й з обласного. Відшкодування позичальникам з обласного бюджету становить для фізичних осіб – 10 % від суми кредиту, але не більше 1000 грн, для фізичних осіб-учасників АТО – не більше 2000 грн, для ОСББ, ЖБК – 15% від суми кредиту, але не більше 10 тис. грн.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.