Новий тренд у будівництві

Новий тренд у будівництві
Цікавим дизайнерським рішенням для створення комфортного мікроклімату в приміщеннях є сучасні жалюзі на вікнах. Варто на це звернути увагу, бо основні поради з економії в приміщенні зосереджені на малозатратних умовах використання енергозберігаючих лампочок. Є ж інші способи економії електроенергії і досягнення мікроклімату. Одним з останніх енергоефективних рішень в області дизайну є рафштори.
Зовнішній вигляд рафшторів подібний до звичайних жалюзів, але кріпляться вони не всередині, а ззовні будівлі. Система захищає приміщення від яскравого світла і перегрівання. Конструкція виконана з горизонтальних пластин, які не дозволяють сонячним променям попадати в приміщення. Але це не означає, що вони повністю блокують денне світло. Природнім освітленням за допомогою нової технології можна керувати за своїм бажанням. Для цього достатньо змінити рівень нахилу пластин, або зовсім їх підняти чи опустити.
Але це не єдина їхня перевага. Рафштори протидіють надмірному нагріванню повітря в квартирі, будучи своєрідним бар’єром між вікном і сонцем. Дослідним шляхом доведено, що з допомогою рафштор температуру в приміщенні можна знизити від 4 до 7°С. А це дозволяє відмовитися від використання кондиціонера

Новий тренд у будівництві

Новий тренд у будівництві

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.