Відтепер оприлюднюється вся інформація про вирубки

Відтепер оприлюднюється вся  інформація про вирубки
Державне підприємство "Житомирське лісове господарство" роз'яснює населенню, що відтепер інформацію про всі види рубок, які проводяться на території всіх лісництв, можна дізнатися з офіційного веб-сайту Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. Житомирські лісівники вкотре демонструють відкритість та прозорість своєї діяльності. Адже останнім часом все частіше в свій бік отримують нарікання та недовіру щодо законності своєї діяльності в лісі. Однак визначити законність або незаконність рубки можна лише перевіривши ряд документів.
Кожному, хто зацікавився, чи законно ведеться рубка в тому чи іншому лісництві варто лише мати інформацію, на території якого лісництва ведеться рубка та в якому кварталі. Зайшовши на офіційний сайт Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства можна дізнатися, чи зазначено цей виділ у переліку ділянок, на які уже виписані лісорубні квитки.
Якщо така інформація є - то це означає, що усі необхідні дозвільні документи і освоєння лісосіки ведеться на законних підставах. Якщо ж такої інформації не виявиться - можливо, присутній факт лісопорушення.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.