Нова популярна професія

Нова популярна професія
Житомир може долучитися до освітнього проекту «Technology Nation», який реалізується Фондом BrainBasket - некомерційною організацією, яка займається розвитком IT-освіти. Проект стартує з 1 березня 2016 року в Україні і має амбітну мету - допомогти у підготовці 100 000 IT- фахівців до 2020 року.
Всі учбові програми запускатимуться на базі бібліотек. Місце навчання буде обладнано комп’ютерним класом. Вчити, як писати програму, будуть «волонтери-айтішники» протягом трьох місяців. Зі слів ініціатора проекту, до кінця поточного року планується відкрити більше 100 учбових центрів на базі бібліотек не тільки в обласних центрах, а й в райцентрах з населенням більш як 50 тис. та набрати більше 500 волонтерів.
Заняття проходитимуть на базі бібліотек в 22 обласних центрах України і триватимуть 3 місяці. Навчальні курси складені на основі програм технологічних вузів світу: Гарварду, МІТ і Стенфорду.
Житомиряни, які мають бажання працювати в IT-сфері, але не мають фінансової можливості, можуть безкоштовно втілити в життя задумане. Організатори запрошують для участі в проекті волонтерів (програмістів, вчителів інформатики), які хочуть навчити людей опанувати нову популярну професію.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.