Що краще пінопласт або мінвата?

Що краще пінопласт або мінвата?
Що тепліше пінопласт або мінвата
За технічними характеристиками обидва матеріалу володіють практично однаковими показниками теплопровідності. При цьому необхідно враховувати, що в порівняння береться мінвата, що виготовляється у формі блоків. Рулонний мінеральний матеріал значно поступається пінопласту. Пінополістирол має комірчасту структуру, завдяки чому і зберігає тепло в будівлі.
Що краще для утеплення даху
Для утеплення дахів найкраще підійде пінополістирол. Дах може протікати або пропускати вологу, що згубно для мінвати. Пінопласт буде додатково ізолювати будинок від проникнення великої кількості вологи. Єдиний мінус використання пінопласту на покрівлі — це її сильний розжарення до +100 град. С. в жарку пору року. Полістирол від впливу високої температури випускає шкідливі пари. При використанні мінвати для утеплення даху необхідно ретельно ізолювати її від вологи.
Що краще для утеплення будинку
Враховуючи всі фактори, складно точно визначити, що краще пінопласт або мінвата. Якщо необхідна хороша теплоізоляція з меншими грошовими витратами кращим варіантом буде пінопласт. Мінвата ж при правильному монтажі буде служити набагато довше, залишаючись пожежобезпечним і екологічно чистим матеріалом.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.