Оплата при купівлі нерухомості за кордоном

Оплата при купівлі нерухомості за кордоном
Найпопулярніший спосіб оплати нерухомості за кордоном
Нерухомість за кордоном можна оплатити різними способами. Але, за словами експертів, 90% наших співвітчизників воліють банківський переказ. І це виправдано, адже цей спосіб оплати — один з найнадійніших і зручних. Але й тут існують певні тонкощі, про які потрібно знати.
Провести відплату за допомогою банківського переказу можна двома способами: переказ грошей здійснюється безпосередньо на рахунок продавця або ж на закордонний рахунок покупця. У другому випадку необхідно відкрити рахунок у закордонному банку. Як правило, звертаючись до ріелтору для покупки нерухомості, ви отримуєте повний комплекс послуг, в тому числі, і допомога у відкритті рахунку. Вибір варіанту банківського переказу залежить, багато в чому, від особливостей законодавства країни, в якій ви купуєте нерухомість.
Як ще можна оплатити покупку закордонної нерухомості
Мабуть, самий нерозповсюджений спосіб, який найменше рекомендують експерти — це оплата готівкою. По-перше, відповідно до російського митного законодавства з країни можна вивезти не більше 10 тисяч доларів на людину.
Підсумок
У кожного з перерахованих способів оплати є свої плюси і мінуси. Але все це повністю офіційні способи оплати. Недобросовісні ріелтори і продавці готові запропонувати вам безліч «сірих» схем, таких як створення офшорних компаній, заниження реальної вартості об’єкта за договором, часткова оплата готівкою і т.д.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.