ЖК "Капучіно" – комфортне житло та надійність капіталовкладень

ЖК "Капучіно" – комфортне житло та надійність капіталовкладень
Нині питання купівлі нерухомості в Житомирі здійснюється без жодних проблем, житло можна підібрати на будь-який смак і гаманець. Проте пріорітети дещо почали змінюватися, якість будівництва й репутація забудовника дедалі частіше стають основними критеріями при виборі новобудови.

Не дарма, саме, ЖК «Капучіно» є одним з лідерів продажу на ринку нерухомості нашого міста. Компанії з легкістю вдається будувати і продавати нове житло за доступними цінами, і при цьому кожного разу, тішити клієнтів абсолютно новим підходом до якості будівництва, від загальної концепції забудови до найдрібніших деталей. І це не дивно, основне гасло у роботі – задоволені клієнти, а як наслідок, віддмінна репутація забудовника.

Будівництво проходить за графіком, здача першої секції, вже зовсім скоро, в квітні 2016 року. Десятий поверх в першій секції вже повністю перекритий, нині закінчується кладка одинадцятого поверху, до того ж вже підведені труби для водопостачання у квартири до 8 поверху (включно) та зроблені внутрішні штукатурні роботи до 9 поверху (включно).

ЖК "Капучіно" – комфортне житло та надійність капіталовкладень

ЖК "Капучіно" – комфортне житло та надійність капіталовкладень

ЖК "Капучіно" – комфортне житло та надійність капіталовкладень

ЖК "Капучіно" – комфортне житло та надійність капіталовкладень

ЖК "Капучіно" – комфортне житло та надійність капіталовкладень

Нагадуємо, що у першій секції, всі квартири реалізовані, але це не проблема, адже вже 1 липня 2016 року здача другої секції. Зараз на будівництві, повністю перекрито других поверх даної секції, ведеться робота по зведенню третього поверху. Ви, ще можете встигнути придбати квартиру за вигідною ціною забудовника від 8499 грн/м2.

В будівництві секцій збережена єдина, гармонійна концепція, з тими ж технічними характаристиками, це – цегляний та утеплений мінватою будинок, з енергозберігаючими металопластиковими склопакетами. Забезпечено: звукоізоляцію, автономне опалення, насичений соціально-побутовий комплекс, зручну транспортну розв'язку та багато іншого, розглянемо основні ключові моменти більш детальніше.

1.Вигідна ціна, забудовника від 8499 грн/м2. Вагомий + ціна фіксується лише у гривні.

2.Виключно нові матеріали. Новий будинок – це нові комунікації, сучасні матеріали, звукоізоляція, утеплений фасад будинку.

3.Інфраструктура за принципом «міста в місті». Новим власникам, не прийдеться думати про те, де провести вихідні з сім'єю, бо тут все
поруч: сквери, супермаркети, міні ринок, аптеки, перукарня, кафе, фітнес центр, банківські установи. Проектом передбачено: зведення дитячого ігрового майданчика, озеленення території, побудову тротуарів, побудову зони відпочинку, освітлення території комплексу, паркінг та охорона комплексу.

4.Насичений соціально-побутовий комплекс, поблизу є декілька шкіл та дошкільних закладів, тому ви завжди зможете вибрати відповідний навчальний заклад для вашої дитини. (Школи № 16, №28); поблизу Житомирський агротехнологічний коледж. Враховано і облаштування двору, що допоможуть дітям гармонійно розвиватися фізично і підтримувати здоров'я.

5.Планування. Сучасне планування квартир з легкістю допоможуть в реалізації всіх ваших задумів. Відсутність прохідних кімнат, високі стелі, велика, простора кухня, суміщені санвузли, в яких є місце для правльної машини, основні коцепції від забудовника.

6.Автономне опалення (котел в кожній квартирі). Не доведеться підкорятися правилам опалювального сезону – ви самі регулюєте температуру у власному будинку.

7.Зручна транспортна розв'язка знаходиться на відстані 150 метрів від комплексу, з якої можна добратися в будь яку точку міста. Дорога до центру займе 10 - 15 хвилин.
8.Надійність компанії забудовника, Набережний Квартал, є гарантом якості та безпеки ваших вкладень.

Пам'ятайте, ЖК «Капучіно» – дім заварений на любові для вашого комфортного середовища проживання.
За детальною інформацією звертайтеся в інформаційно-консультаційний відділ ЖК «Капучіно» за адресою: вул. Бородія 50-А, (щоденно, з 09:00 до 21:00). тел. (067) 424-77-33
Кваліфіковані співробітники, допоможуть підібрати майбутню квартиру, безкоштовно нададуть експертні поради, можливість простежити та оцінити етапи будівництва. Переконайтеся самостійно!

Офіційний сайт ЖК «Капучіно» – kapuchino.zt.ua
Група ВКонтакті – vk.com/cappuccino_zt
Сторінка в Facebook – facebook.com/naberezhnijkvartalzt

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.