Цікаві міфи про «зелене» будівництво

Цікаві міфи про «зелене» будівництво
Міф 1 Зелене будівництво втратило свою актуальність

Якщо реально дивитись на ситуацію, то на світовому ринку грошовий оборот від збуту екологічних будматеріалів складає десь 20 млрд. доларів на рік. За останній час прогнозують зростання такого виду не менше ніж на 10%. Це є яскравим прикладом того, що зелене будівництво лише набирає обертів. Для порівняння: у Америці таке будівництво реалізувалось лише на 20%, а в Україні – 8%. Отже нашій країні точно є до чого прагнути і куди розвиватись.

Міф 2 Зелене будівництво — забаганка для багатіїв

Досить поширений міф, адже всім відомо, що екологічні матеріали коштують не дешево. Але якщо при будівництві еко – будинку ви не станете економити, то його вартість досить швидко окупиться і подальші роки ви залишатиметесь у плюсі.

Міф 3 Зелене будівництво . А де естетика?

Будинки, які зводять за еко – технологіями не обов’язково мають вигляд похилої хатинки з солом’яним дахом. Усі еко споруди мають власний стиль та “обличчя”. За умови використання природних матеріалів ваш будинок матиме набагато більше дизайнерських рішень ніж вам здається.

Міф 4 Зелене будівництво - вигадка, адже зараз це просто модно

Першочергове завдання зеленого будівництва – зведення будинків, які поглинають менше енергії, ніж інші модні новобудови. А уявіть, що еко будинок це модно, красиво та вигідно, ну хіба це можна називати недоліком? Навіть дрібні проблеми з енергоефективністю можна вирішити за допомогою простої якісної теплоізоляції. Обравши вірні матеріал та виконавши усе у стилі еко ви отримуєте ефективне за здорове житло.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.