Дерев’яні сходи у вашому будинку

Дерев’яні сходи у вашому будинку
Будинок наповнюється особливою теплотою і затишком, якщо в дизайні інтер’єру присутній дерев’яні сходи. Щоб конструкція була вишуканою і одночасно надійної, безпечної, належить врахувати окремі нюанси. У цьому допоможуть, звичайно ж, професіонали. Адже від точності і професіоналізму виконаної роботи багато в чому залежить комфортне використання сходи протягом довгого часу.
Якщо ви маєте намір у своєму будинку встановити дерев’яну драбину, про це варто подумати вже в ході проектування житла. Розглянемо основні моменти:
— Кріплення сходи повинно бути дуже надійне. Від цього безпосередньо залежить безпека під час експлуатації.
— Площа і проріз для конструкції слід передбачити заздалегідь.
— Сходи кріпиться тільки до несучої стіни, адже в якості опори їй доведеться витримувати певні навантаження.
Всі нюанси людині без спеціальної підготовки складно врахувати. Щоб позбавити себе від зайвих клопотів, краще звернутися за консультацією і замовити дерев’яні сходи в компанії УкрЭкоЛес на сайті www.ukrekoles.com.ua. Без особливих зусиль фахівці зроблять монтаж навіть найскладніших конструкцій.
Найвибагливіші господарі знайдуть для себе відповідний варіант:
Для сходів економ категорії застосовують деревину з берези, а також доступною сосни. Ці сорти не доставляють особливих складнощів в обробці, тому вартість сходів такої категорії трохи нижче. Варто зауважити, що конструкції цього типу мають більш скромний вигляд і через деякий час може з’явитися скрип.
Вироби преміум категорії припускають використання більш цінних порід дерева. В основному для виготовлення беруть дуб, ясен, клен, бук і, звичайно ж, червоне дерево. Вартість такої категорії сходів порядком вище, а й вид набагато ефектніше. Крім того, з цими породами працюють фахівці високого класу, так як вони вимагають особливого підходу в обробці.
Переваги дерев’яних сходів
Порівняно легкий вага викликає невеликий тиск на несучу стіну.
Екологічні матеріали роблять виріб нешкідливим для оточуючих. Але в ряді випадків такі сходи покривають ще лакофарбовими складами. Це позначається на абсолютній екологічності конструкції.
Чудові тактильні відчуття. Живе дерево дарує особливі враження при дотику до нього. Можливо, ходьба босоніж по сходах стане вашим улюбленим заняттям.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.