За термомодернізацію 50% відшкодування

За  термомодернізацію  50% відшкодування
Мінрегіоном готуються зміни до плану проведення заходів з термомодернізації, які дозволять покращити умови компенсації «теплих» кредитів та ефективніше використовувати кошти.
За умови проведення комплексної термомодернізації будівлі – встановлення індивідуального теплового пункту, утеплення стін, заміни вікон, ремонту даху – ми будемо пропонувати до 50% компенсації «теплого» кредиту».
Мінрегіоном спільно з Урядом Німеччини розроблена концепція створення Фонду енергоефективності, який наповнюватиметься за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, донорів. У цю модель включено можливість спрямовувати зекономлені від субсидій кошти в результаті проведення енергоефективних заходів.
Завдання на цей рік – сформувати методичний посібник з проведення утеплення будинків. Запропонуємо також типові проекти утеплення для серійних багатоповерхівок. Але для цього потрібно прийняти Закон «Про енергоефективність будівель», розроблений згідно з Директивою Європейського Парламенту та Ради ЄС 2010/31/ЄС.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.