Програма територіальної співпраці у Житомирщині

Програма територіальної співпраці у Житомирщині
Програма територіального співробітництва Східного партнерства (ЕаРТС) фінансується Євросоюзом. В рамках програми будуть профінансовані транскордонні проекти, що здійснюватимуться спільно представниками України та Білорусії. Програми мають бути спрямовані на підтримку середнього та малого бізнесу, підвищення туристичної та інвестиційної привабливості регіону, нарощування людського капіталу, захист довкілля та обмін екологічною інформацією.
Загальний бюджет програми «Білорусь-Україна» складає 3,3 млн. євро. Бюджет проектів може становити від 60 до 250 тис. євро, проте 10% мають сплатити ініціатори проекту.
Участь у програмі можуть брати органи влади та самоврядування, громадські організації тобто – будь які не комерційні структури. На Житомирщині вже понад 100 громадський організацій виявили бажання прийняти участь у програмі.
Перевірка запропонованих програм буде здійснюватись в декілька етапів. Оцінку програмам будуть надавати зовнішні оцінювачі, які перевірять проект на відповідність нормам та можуть внести свої пропозиції стосовно його покращення. Потім рішення буде приймати конкурсна комісія. Затвердження проекту буде відбуватися на державному рівні.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.