Модні новинки в дизайні інтер’єру

Модні новинки в дизайні інтер’єру
В цьому році можна сміливо поєднувати, здавалося б, несумісні речі: класику і сучасність, строгість і екстравагантність, химерність і мінімалізм. yakrobitiremont.pp.ua покаже на прикладах найбільш «гарячі» тренди цього року.
Наймодніші тренди в дизайні інтер’єру 2016
1. Відтінок марсала в інтер’єрі
Відтінок марсала, що поєднує в собі бордові і коричневі тони, утворює теплий винний колір. Саме цей тон є самим модним кольором в інтер’єрі 2015 року. Відтінок марсала можна використовувати як доповнення в монохромних і пастельних інтер’єрах, а можна зробити його головним акцентом дизайну. Колір витриманого вина дивно гармонійно поєднується як з близькою кольоровою гамою, так і з контрастують тонами. Найбільш цікаво марсала виглядає як текстильного оформлення або оформлення поверхонь стін.

Модні новинки в дизайні інтер’єру

2. Назад у минуле
Створюючи модний інтер’єр багато дизайнерів вирішили запозичити тенденції минулих епох. В цьому році актуально облаштовувати свій будинок, використовуючи елементи стилю Людовика XIV: меблі з тесненим рельєфом, знамениті туалетні столики з вигнутими ніжками, високі різьблені шафи і т. д. Однак, щоб антикварні речі не перетворили вашу квартиру на подобу музейного залу, дизайнери рекомендують використовувати старовинні елементи дозовано, поєднуючи їх з сучасною обробкою і лаконічним декором.

Модні новинки в дизайні інтер’єру

3. Фольклорні деталі
З кожним роком все більше людей відчуває потребу розібратися в своїй етнічній приналежності, знайти свої справжні коріння та витоки. Це прагнення не могло не відобразитися на модні віяння в дизайні, і одним із трендів в інтер’єрі 2015 є використання автентичних фольклорних деталей. Традиційні слов’янські обереги, вишиті картини, домоткані килими та інші народні елементи здатні наповнити сучасну міську квартиру чимось до болю знайомим і рідним.
Крім слов’янського фольклору, в цьому році не менш популярні циганські іафриканскі інтер’єрні стилі.

Модні новинки в дизайні інтер’єру

4. Стіна-галерея
Згідно з класичним правилам дизайну, на одній стіні можна розміщувати не більше трьох картин. Однак це обмеження залишилося в минулому, адже зараз майстри пропонують нам перетворити вільну стіну приміщення в галерею, задекорувавши її різноманітними картинами або фотографіями в рамках. Щоб подібний декор виглядав гармонійно і стильно, підбирайте рами для картин або фотографій, що поєднуються з кольором або декоративним оформленням інтер’єру.

Модні новинки в дизайні інтер’єру

5. Написи на стінах
Написи на стінах — тренд, доступний кожному, адже для її втілення зовсім не обов’язково вдаватися до допомоги фахівців. Достатньо всього лише пофарбувати стіну грифельній фарбою, перетворивши її в в дошку з малюнками та ескізами. Звичайно, щоб ця деталь виглядала по-справжньому стильно, потрібно володіти часткою художнього смаку і враховувати загальні особливості стильового оформлення.

Модні новинки в дизайні інтер’єру

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.