Систему ProZorro відтепер і у Житомирі

 Систему ProZorro відтепер і у Житомирі
Систему електронних державних закупівель ProZorro було презентовано у Житомирі для державних замовників. Команда пілотного проекту з реформування державних закупівель представила електронні торгівельні майданчики, які надають доступ до системи ProZorro.
Основною метою системи є забезпечення прозорості процесу державних закупівель, підвищення довіри бізнесу та боротьба з корупцією. Як зазначалося під час зустрічі, серед переваг даної системи є спрощення доступу малого і середнього бізнесу до державних торгів, економія бюджетних коштів та забезпечення громадського контролю за процесом торгів.
Розробники проекту зазначають: система вже довела свою ефективність. Півмільярда заощаджених публічних коштів – вагомий аргумент на її користь. В тих регіонах, де вже починає впроваджуватися система ProZorro, з’являється інтерес бізнесу, адже він бачить відкритий ринок та прозорі правила гри.
Система побудована таким чином, щоб забезпечити прозорість процесу держзакупівель і створити механізми боротьби з корупцією. У сьогоднішніх економічних та соціальних умовах важливим кроком є економія бюджетних витрат через створення або розширення реальної конкуренції.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.