Вибір кольору ламінату

Вибір кольору ламінату
Ламінат дуже легкий у монтажних роботах, не вимагає багатьох клопоту у відході. Принаймні, доглядати за ламінатом набагато простіше, ніж за ковроліном і навіть за тим же паркетом.

Що слід враховувати при виборі кольору ламінату
Загальний інтер’єр і стиль приміщення – ось основні критерії, на які потрібно тримати орієнтир при виборі цього матеріалу, також як і настрій яке буде створюватися в приміщенні. Багато фахівців, як дизайнери, так і психологи запевняють, що від кольору підлоги в чималому ступені залежить і психологічний настрій людей, які проводять в приміщенні досить багато часу.

Вибір кольору ламінату

Стиль приміщення і колір ламінату
Якщо ремонт планується в приміщенні класичного типу, то кращим варіантом може стати ламінат кольору благородного дерева. Підлога, викладеналамінатом колірних відтінків під дуб, бук або червоне дерево додасть будь-якій кімнаті солідності, зробить її зовнішній вигляд «дорогим». Так, що таке підлогове покриття відмінно підійде для вітальні класичного вигляду або ж для кабінету керівника установи або офісу.
Чи потрібно говорити про те, що такий ламінат потребує і в підборі дерев’яного плінтуса високої якості такого ж колірного відтінку. Пластикові плінтуси в даному випадку застосовувати не рекомендується, так як він буде підкреслювати штучну основу. А ось солідний дерев’яний плінтус, оброблений лаком або шпоною, додасть приміщенню дорогий вид.

Вибір кольору ламінату

Розглянемо більш детально відповідність деяких квітів ламінату і стилів приміщення.
Для приміщень в стилі ретро, кантрі, етно-стилі найкраще підійде ламінат під червоне дерево, що створює імітацію тика, дуба, вишневого дерева. Стилі ретро і кантрі також мають на увазі використання вибіленого ламінату і ламінату, що володіє ефектом потертості.
Чорний, білий, кольоровий ламінат, а також їх комбінації, як не можна, до речі, підійде стилю авангарду і контемпорарі.
Суперсучасний стиль хай-тек припускають використання ламінату кольору металік, кольору кахлю та каменю. Непогано в такі приміщення впишуться і підлогові покриття кольору дерева сірих відтінків.

Вибір кольору ламінату

Купуючи ламінат, слід також враховувати основні характеристики приміщення, для якого призначене покриття. Якщо кімната темна, вікна її виходять на затінену бік, а стелі низькі, то краще всього свій вибір зупинити на ламінаті світлих кольорів - клена, сосни білої затертої, вибіленого дуба і т.д. Світлі тони не тільки дозволять візуально збільшити приміщення.
Віддається перевага теплим кольорам з червонуватим відтінком – вільха, вишня, горіх, якщо кімната здається холодною.
У світлій кімнаті перевага віддається темним ламінату - темно-сірим, темно-коричневим, чорним відтінкам. До слова сказати, темний ламінат буде доречний у спальні.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.